П`ятниця, 19.04.2024,

14:02 

Наша адреса:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту
 Корюківської міської ради
Меню сайту
Освітні новини
Ви на сайті

Гість !


Вітаємо Вас гість. Будьласка зареєструйтесь, або зайдіть під своїм логіном!

.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Звідки Ви?
Всього відповідей: 90
Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хто сьогодні нас відвідав
Архів новин
Головна » 2013 » Квітень » 25 » «Таланти Корюківського краю»
12:13
«Таланти Корюківського краю»
   Поезія і проза… Вони покликані хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовний світ людини. 
   Багата наша Корюківська земля на таланти. Вона дала нам таких митців як: Валентина Ткаченко, Іван Савич, Ольга Лантух, Віктор Божок, Анатолій Хоменко і.т.д. 
   Президент України своїм указом оголосив 2013 рік роком дитячої творчості. За ініціативи Корюківської районної адміністрації, відділів адміністрації: освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей та Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено районний літературний конкурс поезії та прози «Таланти Корюківського краю». Завдання конкурсу - пошук, підтримка та розвиток талановитих дітей, підвищення їх мовної культури, всебічний розвиток, оновлення змісту і форм роботи з обдарованою молоддю в загальноосвітніх закладах району. 

   Літературний конкурс тривав з січня по квітень 2013 року.  Для участі було необхідно: подати роботу у віршовій або прозовій формі. Кількість робіт від одного учасника – необмежена, тематика – різнопланова. У конкурсі мали право брати участь учні віком від 6 до 18 років. 

  Роботи перевіряло кваліфіковане журі у складі:  Хоменка Анатолія Михайловича, Божка Віктора Миколайовича, Сіренко Тетяни Василівни.  Твори, подані на конкурс, засвідчили, що є у нас обдаровані, юні поети і прозаїки. Журі довелося добре попрацювати, щоб визначити призові місця та переможців. Оцінювалася художність, довершеність, уміння авторів писати самобутньо та неповторно. 

   Переможців визначали у двох вікових категоріях: перша – учні 1 – 6 класів; друга – учні 7 – 11 класів. Присуджувалися місця І, ІІ, ІІІ. Конкурсні роботи представлені від 91 учасника. 

  Із міських шкіл взяло участь 20 учнів. Корюківська гімназія надала роботи на конкурс від 8 учасників. Із Корюківської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1 представлено роботи від 12 учасників. Одна робота від студентки Чернігівського музичного училища імені Л. М. Ревуцького. 

  Висловлюємо велику вдячність за фінансову підтримку талановитих дітей міських шкіл директору державного підприємства «Корюківське лісове господарство» Петру Петровичу Погребняку та міському голові Ігорю Валерійовичу Матюсі. 

 За фінансової підтримки районного депутатського корпусу та приватних підприємців всі учасники літературного конкурсу отримали подарунки. 

Із Сядринської громади було представлено роботи від 10 учасників. Призи були придбані за сприяння « Всеукраїнської громадської організації козацтва України» в особі осавула козацтва Сергія Леонідовича Подялянчука та уповноваженого представника верховного отамана в Чернігівській області, генерал – майора Володимира Івановича Андрейка. 

Із Холминської громади було представлено роботи від двох учасників. Призи були придбані за сприяння приватного підприємця Корх Світлани Костянтинівни. 

Жуклянська громада представила роботи від трьох учасників. Призи надали приватний підприємець Корх Світлани Костянтинівни та депутат Бузак Іван Іванович. 

 Козилівська громада представила роботи від семи учасників. Призи дітям громади надали депутати Іван Михайлович Лантух, Анатолій Никифорович Коломійчук та приватний підприємець Лідія Антонівна Ісаєнко. 

 Рибинська громада представила роботи від трьох учасників. Призи були придбані за підтримки депутата Віктора Івановича Чернухи. 

Із Білошицько – Слобідської громади було представлено роботи від трьох учасників. Призи були придбані за сприяння депутата Василя Дмитровича Хроленка. 

Із Прибинської громади представлено роботи від восьми учасників. Призи були придбані за підтримки комунального підприємства «Джерело», приватного підприємця Юрія Григоровича Щерби, депутатів Раїси Миколаївни Малиш та Якушина Олександра Олексійовича. 

Шишківська громада представила роботи дванадцяти учасників. Призи придбані за сприяння депутатів Романа Анатолійовича Кльови, Олександра Олександровича Авраменка. 

Із Перелюбської громади було представлено робота одного учасника. Призи були придбані за сприяння депутата Миколи Івановича Шматка та Миколи Павловича Ющенка. 

Із Охрамієвицької громади було представлено роботи восьми учасників. Призи були придбані за сприяння депутата Дубінчука Олександра Ростиславовича. 

Наумівська громада представила роботи двох учасників. Призи були придбані за сприяння депутата Віталія Степановича Топтуна. 

Із Сахутівської громади було представлено роботи п'яти учасників. Призи були придбані за сприяння депутатів Анатолія Васильовича Марченка та Ірини Андріївни Гайової, голови Тютюнницької сільської ради Кучеренка Леоніда Анатолійовича, секретаря Тютюнницької сільської ради Ткаченко Світлани Василівни. 

Із Олександрівської громади було представлено роботи чотирьох учасників. Призи були придбані за сприяння фермерського господарства «Світанок» Олексія Йосиповича Йохи, та фермерського господарства «Довіра» Григорія Григоровича Лишка. 

Із Забарівської громади було представлено роботу одного учасника. Призи придбані за сприяння депутата Віталія Миколайовича Чепи та приватного підприємця Валерія Олексійовича Куценка. 

 Савинківська громада представила роботу одного учасника. Призи придбані за сприяння депутатів Шуміліна Володимира Васильовича та Кононової Наталії Олексіївни. 

 Квітневим днем на програму до центру дитячої та юнацької творчості завітали талановиті діти району, де журі оголосило переможців районного літературного конкурсу «Таланти Корюківського краю». Творчі колективи центру дитячої та юнацької творчості «Грація» та «Тріумф» створили святковий настрій та подарували яскраві номери художньої самодіяльності. 

Організатори конкурсу висловлюють щиру вдячність керівнику фонду «Слов'янський», який надав спеціальні призи переможцям районного літературного конкурсу « Таланти Корюківського краю» . За перші місця учасники отримали мобільні телефони, за другі - флешки, за треті – подарункові фотоальбоми. 

У першій віковій категорії (учні 1 – 6 класів): І місце виборов Єрмоленко Роман учень 6 класу Охрамієвицької ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце - Тищенко Олександр, учень 3 класу Охрамієвицької ЗОШ І-ІІІ ст , ІІІ місце - Берека Марія учениця 2 класу Сахутівської ЗОШ І-ІІ ст. 

У другій віковій категорії (учні 7 – 11 класів): І місце - Рубей Ольга, учениця 7 (3) класу Корюківської гімназії, ІІ місце - Сенько Поліна, учениця 10 класу Наумівської ЗОШ І-ІІІ ст.., ІІІ місце - Ховдій Оксана, учениця Савинківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Корюківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює вдячність керівникам шкіл, учні яких прийняли участь у районному літературному конкурсі «Таланти Корюківського краю». Сподіваємося, що і надалі у співпраці з навчальними закладами будемо організовувати заходи з метою пошуку та підтримки талановитих дітей. Маємо надію, що кращі роботи учасників літературного конкурсу будуть надруковані у збірці, яка за підтримки благодійників, найближчим часом побачить світ. 

Корюківський РЦСССДМ









Категорія: Району | Переглядів: 621 | Додав: dvovuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
.

ПОДІЇ ТИЖНЯ
[23.09.2020][Району]
Офіційний вебсайт та логотип Державної служби якості освіти України (0)
[27.04.2020][Району]
Про прийом учнів до перших класів ЗЗСО у 2020-2021 н.р. (0)
[21.04.2020][Району]
Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 н.р. (0)
[21.04.2020][Району]
Потреба в підручниках для 7 класів ЗЗСО (0)
[21.04.2020][Району]
Потреба в підручниках для 3 класів ЗЗСО (0)

УСІ ПОДІЇ.

.

Погода
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту


Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

Корюківка Альянс3000


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz