Четвер, 25.04.2024,

20:36 

Наша адреса:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту
 Корюківської міської ради
Меню сайту
Освітні новини
Ви на сайті

Гість !


Вітаємо Вас гість. Будьласка зареєструйтесь, або зайдіть під своїм логіном!

.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Звідки Ви?
Всього відповідей: 90
Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хто сьогодні нас відвідав
Архів новин
Головна » 2017 » Вересень » 4 » Підсумкова колегія педагогічних працівників
08:28
Підсумкова колегія педагогічних працівників

Напередодні нового навчального року працівники галузі освіти спільно аналізують досягнення та недоліки в роботі, обговорюють навчальні плани, визначають пріоритетні завдання.

З цією метою 30 серпня 2017 рокуі в Корюківській гімназії відбулась підсумкова Колегія, за участі першого заступника міського голови Олександра Савченка, педагогічних колективів освітніх закладів Корюківської об’єднаної територіальної громади.

З доповіддю, в якій було проаналізовано стан розвитку освіти в громаді, виступила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Ірина Наумчик. Особлива увага в ході аналізу була приділена загальній середній освіті, яка наразі проходить етапи реформування і впровадження нових форм та методів навчання. Так, з 1 вересня Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1 функціонуватиме як опорна школа, яка повністю відповідає даному статусу. У цій же школі запроваджується програма «Інтелект України», по якій навчатимуться 23 першокласники.

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4 буде забезпечувати якісне інклюзивне навчання. Для дітей з особливими освітніми потребами створюється медіацентр, закуповується обладнання для проведення занять з піскотерапії.

Окрім іншого, проаналізовано результати державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання, роботу шкільних бібліотек, міжшкільного навчально-виробничого комбінату, результативність предметних олімпіад, досягнень у науковій роботі. За цими напрямками є певні недопрацювання, а тому увага педагогів було звернута на необхідність покращення роботи. Акцент було зроблено й на широкому застосуванні інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі.

Обговорювалась робота в напрямку національно-патріотичного виховання дітей, їх оздоровлення. Йшла мова також про роботу дошкільної та позашкільної освіти, яка забезпечує всебічний розвиток особистості дитини. У громаді діють 4 дошкільні навчальні заклади, Центр дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацька спортивна школа. Остання показує вагомі результати та розширюватиме свою роботу новими видами спорту.

Досвідом роботи з удосконалення навчально-виховного процесу та впровадження в нього інноваційних технологій поділились директор Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Лариса Лізіна, директор Корюківської ЗОШ І ст. №2 Людмила Баглай, заступник директора Корюківської гімназії з навчально-виховної роботи Валентина Ситенька. Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Алла Кириченко коротко ознайомила колег з основними положеннями проекту Закону України «Про освіту», поінформувала про роботу районної профспілки та закликала педагогічні колективи до тісної співпраці.

В цілому, освітні заклади громади готові до нового навчального року. Завершуючи доповідь, Ірина Наумчик закликала колег удосконалювати свою роботу, займатись самоосвітою, на засадах партнерства зацікавлювати учнів та спонукати їх до отримання нових знань.

Підводячи підсумки Колегії, перший заступник міського голови зауважив на важливості злагодженої роботи всіх навчальних закладів громади. Він також зазначив, що міською радою вже надано значну фінансову підтримку для покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, і робота в цьому напрямку триватиме. Окрім цього запроваджено стимулювання для педагогів – рішенням міської ради було затверджено Положення про призначення щорічної премії педагогічним працівникам навчальних закладів Корюківської міської ради.

На завершення зборів відзнаками та квітами привітали керівників літніх пришкільних таборів та молодих спеціалістів, що приступають до роботи в новому навчальному році.

 

 

 

 

Категорія: Району | Переглядів: 443 | Додав: irina-rmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
.

ПОДІЇ ТИЖНЯ
[23.09.2020][Району]
Офіційний вебсайт та логотип Державної служби якості освіти України (0)
[27.04.2020][Району]
Про прийом учнів до перших класів ЗЗСО у 2020-2021 н.р. (0)
[21.04.2020][Району]
Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 н.р. (0)
[21.04.2020][Району]
Потреба в підручниках для 7 класів ЗЗСО (0)
[21.04.2020][Району]
Потреба в підручниках для 3 класів ЗЗСО (0)

УСІ ПОДІЇ.

.

Погода
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту


Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

Корюківка Альянс3000


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz