Четвер, 09.05.2024,

17:00 

Наша адреса:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту
 Корюківської міської ради
Меню сайту
Освітні новини
Ви на сайті

Гість !


Вітаємо Вас гість. Будьласка зареєструйтесь, або зайдіть під своїм логіном!

.
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Звідки Ви?
Всього відповідей: 90
Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хто сьогодні нас відвідав
Архів новин
Головна » 2017 » Листопад » 14 » КОМАНДА ЛИЖНИКІВ – ЧЕМПІОН ОБЛАСТІ
10:16
КОМАНДА ЛИЖНИКІВ – ЧЕМПІОН ОБЛАСТІ

Традиційно розпочинали наумівчани сезон на березі Азовського моря в м. Бердянськ, де провели дванадцятиденний навчально-тренувальний збір за кошти батьків. Погода порадувала і сонечком, і теплим морем, але часу на відпочинок було мало, бо попереду чекали змагання. Та незважаючи на щільний графік, повернувшись, юні спортсмени ще й знайшли можливість сходити в похід у Шишківку. Старші дісталися населеного пункту велосипедами, менших привіз Олег Мостович машиною. Маленьке містечко з семи наметів розбили біля знаменитого шишківського джерела «Бурило». На цій просторій благодатній місцині займалися зарядкою і тренуваннями. А увечері біля вогню вели романтичні бесіди та смакували їжею, приготованою на вогнищі.
Повернулися з походу, розібрали намети, запакували лижоролери, і вже у вівторок команда з 20 осіб виїхала до Чернігова для участі у відкритому Кубку Чернігівської області. Наполегливо тренувались, дружно ділили між собою побутові обов’язки, готували їжу. Потім тривали змагання, у яких наші спортсмени завоювали 22 медалі, зокрема, Тетяна Метла – три золоті, Ілля Грибенчук –виборов двічі треті і раз перше місця, Гліб Пархоменко – четверте, Вікторія Прачик – п’яте. Марина Корінь – 6, 5, 4, Альона Корінь – 4, 4,2, Анна Метла – 4, 3, 2, Крістіна Муха – 2, 4, 1, Сніжана Бондаренко – 3, 2, 3, Олексій Кирик – 4, 1, 2, Єгор Козлов – 1, 1, 6, Олександр Чалик – 2,4, Іван Ісаченко – 7, 2, 1, Богдан Бабко -8, 7, 7, Дмитро Драгун – 1, 2.
Менші спортсмени повернулись додому, а старші – знову в дорогу. Цього разу до м. Біла Церква Київської області, де проходили всеукраїнські змагання з лижоролерів. У перший день був повний спринт на 300 метрів: пролог, чверть фіналу, півфінал і фінал. Першим місцем, а також статусом чемпіона України порадував Іван Ісаченко. Не відставали й інші наші лижники: Олексій Кирик та Крістіна Муха з п’ятим і четвертим місцями відповідно. Наступного дня стартували гонки у вільному стилі: на дистанції 10 км Іван Ісаченко знову посів перше місце. Першим також був Олексій Кирик на дистанції 7,5 км, а наймолодша учасниця змагань Крістіна Муха – сьомою на дистанції 5 км, змагаючись зі старшими за себе на два роки спортсменами.
Звичайно, завжди приємно, коли наші вихованці піднімаються на п’єдестал пошани, але всі вони розуміють, що за цим стоїть наполеглива праця, безперервний тренувальний процес. І тому уже незабаром автобусом відділу освіти міськради знову вирушили до Чернігова. Декілька тренувальних днів та участь у відкритому Кубку міста Чернігова. За два дні змагань з кросу та бігу на лижоролерах вільним стилем у копилці літніх нагород з’явилося ще 11 медалей. Тетяна Метла виборола два перших місця, Альона Корінь – два третіх, Ілля Грибенчук – друге, Крістіна Муха – два перших, Олексій Кирик – перше і третє, Іван Ісаченко – перше і друге.
За тренувальними зборами і змаганнями незчулися, коли закінчились канікули і школа радо відкрила свої двері. Але у спортсменів – знову змагання. Шкільний автобус відвіз їх до Чернігова для участі у головних змаганнях сезону – чемпіонаті області серед лижників та біатлоністів. Три дні тривали змагання, де наші спортсмени не просто виборювали нагороди, а і змагались за загальнокомандне місце, захищаючи честь Корюківського району. І хоча, крім підвозу автобусом, стимулу не було ніякого, за зайняте місце хвилювалась уся дружна команда, кожний день підраховуючи очки. Всі лижники, які виступали за команду, їхали додому з нагородами. Від обласного департаменту сім’ї, молоді та спорту отримали 30 медалей і грамоту за 1 місце. Команда лижників Корюківського району стала чемпіоном області!
За кожною нагородою – наполеглива праця і терпіння. Дуже раділа за свою першу медаль за друге місце сама і команда разом з нею наймолодша вихованка спортивної школи восьмирічна Вікторія Прачик. Абсолютні чемпіони всіх днів змагань Тетяна Метла і Дмитро Драгун «взяли» по три золоті медалі. Корінь Альона (2007 р. н.) виборола два других і третє місця, Марина Корінь і Гліб Пархоменко (2008 р. н.)- бронзові, Ілля Грибенчук – срібну, Артем Савицький – золоту і срібну медалі. Крістіна Муха побувала на всіх сходинках п’єдесталу пошани, відсвяткувавши перемогу за 1, 2, 3 місця. У Олексія Кирика – золото і срібло, Івана Ісаченка – срібло і бронза, Єгора Козлова – два перших і друге, а в Олександра Чалика – друге і два треті місця. Згодом у Чернігові проходив Чемпіонат України, де наш Дмитро Драгун піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу пошани – став чемпіоном України, а Олексій Кирик завоював дві срібні медалі. Закінчувався осінній змагальний період у м. Шостка Сумської області фіналом Кубка України. Наші вихованці знову порадували. У Дмитра Драгуна – срібна медаль, Анни Метли і Олексія Кирика –бронзові. Трохи не вистачило до призових місць Івану Ісаченку (трьох сотих секунди) та Крістіні Мусі. У них четверті позиції.

 


 

Категорія: Району | Переглядів: 387 | Додав: irina-rmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
.

ПОДІЇ ТИЖНЯ
[23.09.2020][Району]
Офіційний вебсайт та логотип Державної служби якості освіти України (0)
[27.04.2020][Району]
Про прийом учнів до перших класів ЗЗСО у 2020-2021 н.р. (0)
[21.04.2020][Району]
Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 н.р. (0)
[21.04.2020][Району]
Потреба в підручниках для 7 класів ЗЗСО (0)
[21.04.2020][Району]
Потреба в підручниках для 3 класів ЗЗСО (0)

УСІ ПОДІЇ.

.

Погода
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту


Рибинська ЗОШ І-ІІІст.

Корюківка Альянс3000


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz